Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Babakoncert


MOM Kulturális Központ

2018. április 26. 10:30

Napjainkban egyre több kutatás foglalkozik gyermekeink korai zenei fej-lesztésének hatásával. A magzat minden pillanatát áthatja édesanyja szívverésének lüktetése, járásának ritmusa. A gyermekek születésük után felismerik a még az anyaméhben hallott dallamokat, melyek megnyugtatják őket.
A zenének az éneklésnek a ritmusnak meghatározó szerepe van a gyermekek személyiségfejlődésében. Az első életévekben történő zenei fejlesztés elősegíti a későbbi szabad zenei önkifejezést. Azok a gyermekek, akik szinte születésüktől kezdődően kapcsolatban állnak a zenével, más tevékenységekben is sikeresebbek lesznek, mint azok a társaik, akiket kevés zene vett körül. A gyermekek zenei fejlesztése, nem csak zenei tehetségük fejlesztését szolgálja, hanem a két agyfélteke harmonikus fejlesztését is, ami által érzékennyé, kreatívvá, kitartóvá, fegyelmezetté, intelligensebbekké válnak, befogadóbbak lesznek az őket ért hatásokkal szemben.

A babakoncert előadói a Duo dolcissimo tagjai, a Váci Szimfonikus Zenekar művészei: Kutor Noémi [hárfa], Gudor Judit [klarinét] .
Műsorukban a klasszikus zeneirodalom népszerű dallamait sorakoztatják fel.